Vitalbix Daily Complete Timothy

Vorige Artikel 13 van 13
€ 29,95 (inclusief btw)

Beschrijving

NIEUW!

Vitalbix Daily Complete Timothy is een geconcentreerde brok op basis van Timothee gras vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een fit & gezond paard! Bevat geen luzerne.
De Vitalbix Daily Complete Timothy wordt geleverd in zakken van 14 kg.

Vitalbix Daily Complete Timothy is geschikt voor recreatie- en sportpaarden. Vitalbix Daily Complete Timothy is graanvrij & melassevrij, is zeer laag in zetmeel (3,0%) en suiker (3,0%) en heeft een lage caloriewaarde. Hierdoor is Vitalbix Daily Complete Timothy geschikt voor paarden die behoefte hebben aan een rantsoen met een laag zetmeel- en suikergehalte. Gebruik Vitalbix Daily Complete Timothy als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli voor extra energie. Vitalbix Daily Complete Timothy heeft een lage caloriewaarde en is geschikt voor paarden met (aanleg voor) overgewicht.

Voedingsadvies

NIEUW!

Gebruik Vitalbix Daily Complete Timothy als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met de andere Vitalbix producten. Heeft je paard extra energie nodig voor arbeid? Vul Vitalbix Daily Complete Timothy dan aan met Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli of vervang geheel door Vitalbix Active+. Active+ bevat ook de Vitalbix Daily Complete vitaminen- en mineralenbrok (24%). Heeft je paard behoefte aan extra vezels of eiwitten? Voeg dan Vitalbix Fiber-Mix+ of Vitalbix Pure Lucerne+ toe aan het rantsoen.

Doseer Vitalbix Daily Complete Timothy eenvoudig met de Vitalbix maatbeker.

Hoefbekapper Boven Leeuwen
© 2015 - 2021 Hoefspecialist Hooymans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel