Agrobs Weidemineral

Vorige Artikel 16 van 36 Volgende
€ 25,99 (inclusief btw)

Een emmer Agrobs Weidemineral bevat 3 kg brokjes.

Je geeft slechts 10 - 15 g Agrobs Weidemineral per 100 kg per dag om volledig in de behoefte aan vitaminen en mineralen te voorzien tijdens het weideseizoen.

Agrobs Weidemineral cobs

  • vitamine en minerale brokjes voor het weide seizoen
  • graan- en melassevrij
  • juist calcium-fosfor verhouding
  • zonder kunstmatige vitamine
  • emmer inhoud 3kg

Bijzonderheden:
Agrobs Weidemineral Cobs is speciaal ontwikkeld om voeding gerelateerde tekorten, welke tijdens de weideperiode kunnen ontstaan, op te heffen met het dagelijks bijvoeren van een kleine hoeveelheid Weidemineral Cobs. De Agrobs Weidemineral Cobs zijn rijk aan essentiële mineralen en sporenelementen. De behoefte aan belangrijke sporenelementen zoals seleen en zink worden tijdens het weide seizoen meestal niet voldoende opgenomen. Met Agrobs Weidemineral Cobs wordt dit tekort effectief gecompenseert.
Het speciaal voor de zomermaanden geselecteerde recept met chlorella algen, melkdistel, rode biet, hennepzaden en silica biedt belangrijke voedingsstoffen voor huid en vacht en bevordert het welzijn van uw paard of pony. Agrobs Weidemineral brokjes heeft een juiste Calcium-Fosfor verhouding en er zijn geen kunstmatige vitamine aan toegevoegd. 

Ideaal voor:
Agrobs Weidemineral is geschikt voor alle paarden en pony rassen. Ideaal voor het weideseizoen.

Aanbevolen voerwijze:
Een emmer Agrobs Naturmineral bevat 3 kg brokjes. Je geeft slechts 10 - 15 g Agrobs naturmineral per 100 kg per dag om volledig in de behoefte aan vitaminen en mineralen te voorzien. 1 brokje is ca 5 gram, het brokje heeft het formaat van een snoepje en is daarom ook ideaal te gebruiken tijdens training.

Ingrediënten:
Pre Alpin gedroogde groene gras vezels, dicalciumfosfaat mineraal, zeealgenkalk, appeldroesem, lijnzaad, zout, chlorella algen, magnesium fumaraat, magnesium oxide, canabis zaden, oliemix (lijnzaad, zonnebloempitten, zwarte komijn), rode biet, mariadistel, biergist als yea-sacc, appelstroop. 

Gehalten per kilogram:

  Ruw Eiwit7,40   %
  Ruwe Olie en Vet7,40   %
  Ruwe Vezels9,00   %
  Ruwe As 45,00   %
  Zoutzuur onoplosbare as4,00   %
  Calcium7,70   %
  Fosfor2,50   %
  Magnesium1,70   %
  Natrium3,80   %
  Zetmeel3,60   %
  Suiker3,40   %

Toevoegingen per kg:

  IJzer monohydraat 200  mg/kg
  Koper sulfaat hydraat 500  mg/kg 
  Mangaan monohydraat 700  mg/kg
  Zinksulfaat monohydraat  4000  mg/kg
  Selenium organisch (selenium gist geïnactiveerd)  10  mg/kg
  Kobalt monohydraat50  mg/kg
  Jodium10  mg/kg
  Silica4000  mg/kg
 

Inhoud:
emmer 3kg €25,99 Op bestelling is Agrobs Weidemineral ook leverbaar in verpakkingen van 10 of 25 kg

Bestellen, afhalen of thuisbezorgen van Agrobs producten:

-1) Volgens de normale procedure bestellen via de webwinkel: 

-2) Afhalen in Boven Leeuwen: De Agrobs producten kunnen op afspraak in Boven Leeuwen afgehaald kunnen worden. Neem hiervoor telefonisch kontakt (whatsapp kan natuurlijk ook) met ons op (0639069462) of mail ons (hoefhooy@gmail.com). U kunt dan contant betalen of pinnen.

-3) Levering aan huis: De Agrobs producten ook op verzoek in de regio (ruwweg 25 km rond Boven Leeuwen, dus bv  Maas en Waal, Rijk van Nijmegen, De Betuwe en stukken van Noord Brabant) aan huis geleverd. Bel of app ons voor de mogelijkheden (0639069462) of mail (hoefhooy@gmail.com). U kunt bij aflevering contant betalen of pinnen.

 

Agrobs is een Europees product

Agrobs paardenvoeding wordt geproduceerd in Europa, Duitsland. Het product legt geen wereldreis af om in onze winkel te komen en heeft daardoor een kleinere belasting op het milieu als paardenvoer wat uit andere werelddelen komt. De productie voldoet aan de hoge Europese milieu- en sociale normen.

Hoefbekapper Boven Leeuwen
© 2015 - 2021 Hoefspecialist Hooymans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel