Agrobs AlpenGrun Musli muesli

Vorige Artikel 5 van 36 Volgende
€ 23,59 (inclusief btw)

Agrobs Alpengrun Musli is een graanvrije musli zonder kunstmatige toevoegingen wordt geleverd in zakken van 15 kg.

Agrobs Alpengrun Musli is samengesteld op basis van de PreAlpin droge groene vezels, verfijnd met wortelgroenten. Daardoor bevat AlpenGrün Musli goed verteerbare ruwe vezels, natuurlijke mineralen en vitamines. Zonnebloempitten, lijnzaad en zwarte komijn hebben een gunstig effect op de spijsvertering. Bloesems en bladeren completeren de samenstelling. Vanwege het lage zetmeel- en suikergehalte is Agrobs Alpengrun Musli ook geschikt voor metabolisch zieke of gevoelige paarden!
Agrobs Alpengrun Musli is een graan-, zemelen-  en melassevrije musli.

Het paard, van oorsprong steppedier,is een trouwe metgezel van de mens geworden. Daarmee is ook de voeding die het krijgt veranderd. Dit heeft helaas niet altijd een positief effect op de gezondheid van het paard. Tegenwoordig voeden mensen hrt paard vaak te veel energie. Een hoog graangehalte (dus veel zetmeel) en hier tegenover te een laag aanbod van ruwe vezels en vitale stoffen.
Agrobs Alpengrun Musli helpt dit te verbeteren.
 
Voor Agrobs Alpengrun Musli worden grassen en kruiden van soortenrijke weiden op het beste moment geoogst en vervolgens voorzichtig met warme lucht gedroogd. Hierdoor blijft de vezelstructuur en en voedingsstoffen behouden. Agrobs Alpengrun Musli zorgt niet alleen voor een optimaal aanbod van ruwe vezels, het bevordert ook de kauwactiviteit (dus speeklselvorming) en ondersteunt de darmgezondheid. Goudsbloem en korenbloembloesems, frambozen- en braambladbladeren evenals rozenbottel zorgen voor een verscheidenheid aan natuurlijke vitale stoffen. Zonnebloempitten, lijnzaad en zwarte komijn dienen als een bron van essentiële vetzuren: het slijm dat ze bevatten bevordert ook de spijsvertering.
 
De Agrobs Alpengrun Musli  bevat geen granen, zemelen en melasse. Bovendien levert ze een gezonde bijdrage aan het voederrantsoen.
Vanwege het lage gehalte aan zetmeel en suiker is Agrobs Alpengrun Musli ook geschikt voor gevoelige en metabolisch gevoelige paarden.

Agrobs Alpengrun Musli is:

Rijk aan natuurlijke vitale stoffen
Laag in zetmeel en suiker, vrij van melasse
Zonder kunstmatige toevoegingen

Gebruik:

Als voedingssupplement
Als leverancier van ruwe vezels
Bij metabolisch zieke en gevoelige paarden (zoals bij Cushing-syndroom, PSSM, EMS en laminitis)
Zetmeel en suiker rantsoen

Voedingsrichtlijn Agrobs Alpengrun Musli:

Afhankelijk van het soort paard en gebruik:

  • Als enig geconcentreerd voer: ongeveer 100 - 500 g per 100 kg lichaamsgewicht
  • Of om het traditionele voer aan te vullen: 1 kg Agrobs Alpengrun Musli vervangt ongeveer 1 kg graan
  • Indien nodig kan de musli ook worden bevochtigd/geweekt in water.

Samenstellling Agrobs Alpengrun Musli:
Pre Alpin droge groene vezels, lijnzaadgranulaat, zonnebloempitten, appelvezels, zwarte komijnpellets, wortel, oliemengsel van  koud geperst lijnzaad en camelinaolie), rozenbottel, pastinaak, rode biet, goudsbloemen, frambozenbladeren, braambessenbladeren, korenbloembloesems.

Analytische bestandelen:

 Ruw Eiwit12,3%Zwavel 2,1%
 praec. vert. Ruw Eiwit8,1%Zetmeel2,10%
 Ruwe Olie en Vet8%Suiker9,20%
 Ruwe Vezels22,10%Fruktaan4,60%
 Ruwe As7,7%Vert. energie10.33DE MJ/kg 
 Calcium0,54%Met. energie8,9ME MJ/kg
 Fosfor0,39%Koper10.90mg/kg
 Magnesium0,28%Mangaan 99.00mg/kg
 Chloride0,27%Zink39.00mg/kg
 Natrium0,07%Selenium <0,04mg/kg
 Kalium1,40%Lysine0,51%
 Cystine0,39%Methionine0,21%
 Threonine0,45%   Bestellen, afhalen of thuisbezorgen van Agrobs producten:

-1) Volgens de normale procedure bestellen via de webwinkel: 

-2) Afhalen in Boven Leeuwen: De Agrobs producten kunnen op afspraak in Boven Leeuwen afgehaald kunnen worden. Neem hiervoor telefonisch kontakt (whatsapp kan natuurlijk ook) met ons op (0639069462) of mail ons (hoefhooy@gmail.com). U kunt dan contant betalen of pinnen.

-3) Levering aan huis: De Agrobs producten ook op verzoek in de regio (ruwweg 25 km rond Boven Leeuwen, dus bv  Maas en Waal, Rijk van Nijmegen, De Betuwe en stukken van Noord Brabant) aan huis geleverd. Bel of app ons voor de mogelijkheden (0639069462) of mail (hoefhooy@gmail.com). U kunt bij aflevering contant betalen of pinnen.

Hoefbekapper Boven Leeuwen
© 2015 - 2021 Hoefspecialist Hooymans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel